top of page

Kwaliteitszorg

Klanten, opdrachtgevers en subsidieverleners stellen steeds hogere eisen aan culturele organisaties. Organisaties professionaliseren. Dit wordt beloond met tevreden klanten en een kwaliteitskeurmerk.

IMG_5059.HEIC
©Petrina-AstridvdStarre-38.jpg

Begeleiden van zelfevaluaties

Het is belangrijk te weten hoe (financieel) gezond en fit de organisatie en hoe de medewerkers en andere stakeholders van de organisatie dit ervaren. Dit meet je door het jaarlijks uitvoeren van een zelfevaluatie. Het uitvoeren van deze evaluatie is een proces, dat je met elkaar doorloopt. Wij stellen een team samen en voeren de zelfevaluatie met elkaar uit. Het uitvoeren van een zelfevaluatie maakt onderdeel uit van een gezonde planning & controlcyclus. Het houdt je de spiegel voor!

Prijs: op aanvraag

Succesverhalen

“Astrid heeft mij geleerd op welke manier een verhuizing financieel voorbereid moet worden en welke impact elke financiële keuze voor de korte en lange termijn heeft. De bibliotheek heeft door het opgezette financiële volgsysteem een heel belangrijk stuurmiddel in een financieel kritische tijd. Ik heb veel van haar geleerd.”

- Irma de Snaijer, Waarnemend Directeur de Bibliotheek Schiedam

bottom of page